Nyheter > 10-års-jubileum för Fjällfararnas Vita & ...

10-års-jubileum för Fjällfararnas Vita & Gröna band!


Torkel och Annica, här tillsammans med dåvarande sportchefen Niclas Bentzer, vid invigningen av Hall of Fame 2016.

När Torkel och Annica Ideström skidade svenska fjällkedjan som en del i expeditionen att runda hela landet, föddes idén till ett Grönt och Vitt band. 

2009 lanserade de Fjällfararnas Vita & Gröna Band vilket innebär att ta sig för egen maskin genom den Skandinaviska fjällkedjan, 130 mil från Grövelsjön till Treriksröset eller tvärtom. Det är många som har antagit utmaningen och genomfört något eller båda banden. Till helgen firar de 10-årsjubileum.

Jubileumshelgen firas den 13 - 15 september på Grövelsjöns Fjällstation. Det är öppet för alla som vill träffas och tura tillsammans, lyssna på föredrag, vinna fina priser i tävlingar, äta gott, få och ge bästa långturs-tipsen eller bara "fjällhänga". En helg för inspiration, kunskap, gemenskap och en massa spännande Band-minnen!

Det finns ett program för alla dagarna. Olika aktiviteter erbjuds vandringar med guide, yogapass, föredrag, fjälljogg med mera. Utställare kommer också att finnas på plats alla dagar.

Gröna och Vita bandet vill främja utvecklingen av långa, hållbara turer i våra skandinaviska fjäll och ge kunskap, känsla, erfarenhet och en upplevelse för livet!

Mer information om jubiléet.

Fjällfararnas Vita & Gröna Bands hemsida.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!