Bloggar > Vandringstjejen

Vandringstjejen

Älskar allt som har med friluftsliv att göra. Jag har vandrat 1000-tals mil genom 16 länder - Sverige, Norge, Danmark, Polen, Estland, Lettland, Litauen, Tyskland, Liechtenstein, Österrike, Frankrike, Portugal, Schweiz, Italien, Slovenien, Tjeckien. Tog jägarexamen 2017 och jagar hela hösten och vintern!

Vilken grej det har blivit av mitt äventyr 2013 - "En utematt i månaden under ett år"

Ni som hängt länge här på Utsidan kommer säkert ihåg 2013 när jag och mitt ex drog igång vårt äventyr "En utenatt i månaden under ett år".

Trodde faktiskt aldrig i min vildaste fantasi att så många skulle göra samma äventyr som jag gjorde 2013!

Nu har det gått 6 år sedan äventyret och livet för mig ser helt annorlunda ut än det gjorde då (allt bara till det bättre)!

Men då, 2013 när jag gjorde mitt äventyr, så upp uppmärksammades det av både radio och tidningar. Många  här på Utsidan följde mina strapatser och olika äventyr för att få ihop hela året.

Året efter mitt avslutade projekt startades en grupp på Facebook "en utenatt i månaden" av min numera vän Jan efter att han i sin tur läst om mitt äventyr/projekt.

Facebookgruppen har idag över 3000 medlemmar. Medlemmarna i gruppen är oftast mitt upp i sitt äventyr att försöka få till alla 12 månaderna. En del lyckas, andra har svårt och missar en eller ett par månader. Vissa i gruppen kör på år efter år och har gjort hela grejen till en livsstil.

Det finns även en facebookgrupp i samma ämne där endast tjejer får vara medlemmar. Många tjejer är rädda för att vara själva i skogen och genom facebookgruppen kan de skapa gemensamma event och inspirera varandra. Är du tjej och vill bli medlem så hittar du den gruppen här: https://www.facebook.com/groups/2001692550070920/chats/

Det är väl just det här alla mina blogginlägg här på utsidan och min webb www.vandringstjejen.se handlar om. Att inspirera andra och att få andra att förstå att utelivet inte är så krångligt som många tror. 

Vill du läsa om mina uppmärksammande övernattningar 2013, få tips på vad man kan göra eller hitta fina platser för övernattning så följ länken här nedan. https://www.vandringstjejen.se/en-utenatt-i-manaden-2013-adventure-nights-2013/

Annars hittar du mig på instagram under https://www.instagram.com/vandringstjejen/

/Helena

#vandringstjejen #äventyrsfamiljen

 

Postat 2019-02-27 12:58 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!

Visste du att som Plus-medlem på Utsidan kan du dölja (nästan) alla annonser? Läs mer om Plus