om min syn på friluftsliv o utrustning

lite anolunda personlighet.
gillar skogen och minna väner.
jag vill hålla på med frilufsliv som en helhets bild av det mordäna samhälle som vi lever och dör i utan att tänka på äftervärden..

Användarnamn: såg

Intressen: Friluftsmat, Hundspann, Fiske, Vandring, Turskidåkning, Bär & svamp, Paddling, Foto, sjukvård och överlevnad. ha gått 1 årig allmän kurs på ålsta folkhögskola med inrikning mot natur&överlevnad, jag ha också gått vägledare i nartulig frilufstliv på sjövik folkhögskola. men narturen är mitt hem där kan man njuta.

Mer på profilsidan


Det är kalt ute

Ja i går var det kalt -35 gr ute idag blir det nog nästan -40 gr ute, inget skidföre precis utan det får bli julstök inomhus. ska nog gå o göra upp eld snart. det är tur att det kom mera snö innan det vart så kalt så inte vattenledningen fryser sönder.  för mig så vet jag att allt krånglar när det blir kalt o kylan gör att allt blir styvt och går lätt sönder.

men för turister som vill uppleva den här kylan så är dom välkommen.

julen.

Snart stundar Julen här. Många sätter nog in en hög växsel o stressar på med julinköpt av julklappar, julmat och godis.

för mig personligen är ju julen affärenas högtid. det ända med jul och andra högtider är att man kan göra nått extra gott i matväg, för mig är inte julklappar nått specielt utan vill jag ha nått så köper jag det. som barn så var det roligt med julklappar o presenter. men inte nummera.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.