Bloggar > Sahlstens Granbacke > På senare tid...

Sahlstens Granbacke

Här skriver jag ner en del tankar och funderingar kring livet på landet och utflykter till naturen.

På senare tid...

Det var ett bra tag sedan jag skrev ner något om mitt uteliv. Nu känner jag att det är dags igen, det har ju hänt lite och det är något meditativt med att föra journal. Varför inte göra det i bloggformat? Det börjar med att jag för drygt två år sedan skaffade en kompis, en Staffordshire bullterrier som heter Charlie.

Det bästa jag gjort på väldigt länge, vi har mycket kul ihop. Det har också gjort att det blivit betydligt färre tillfällen med kajakpaddling, men det gör faktiskt ingenting. De gånger jag kommer ut med kajaken är desto mer värdefulla. Vi har hittat ut i skogen på ett mer aktivt sätt än att "bara" gå promenader och pysslar lite mer med nån slags bushcraft i stället. Går oftast ut i skogen där vi bor, sätter upp en tarp, en hängmatta och gör upp en eld för att laga lite mat.

Nu har jag skaffat en eldpall också, suveränt för att slippa elda på marken. 

Vi nystartar så här! 

Väl mött!

/J

Inlagt 2022-09-21 13:38 | Läst 659 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook