Wokad mat

Vi är 4 pers som skall ut på en fyradagars fisketur och en av måltiderna skall det lyxas till rejält med hjälp av en wok-panna...

Det råkar inte vara nån som har ett riktigt guldrecept som kan pigga upp tillvaron i skogen/sjön, på lager...lider av idé torka för tillfället.
 
Kokosmjölk är aldrig fel i wok. Citron/lime-saft är också riktigt bra.. ger en fräsch smak!

Fram för godare smak i skogen!

Under helgens juniorscouthajk i skogen åt vi bl.a. kebab (och falafel) i pitabröd.

/Per
 

Lästips

Europas okända pärlor – 10 vandringar bortom turiststråken

Sugen på att packa väskan och vandra utanför Sverige? Då är den här listan för dig!

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.
Renskav

Renskav med lök, svamp och creme fraish, krydda med salt och vitpeppar, ätes i pitabröd (gärna varma) tillsammans med sallad. Det är inte dumt, men det förutsätter att du kan kyla creme fr. eller göra maten första dagen.
Tips: Frusen renskav kan fungera som kylblock.

/Ulf
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips