• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

verklighetsanknytning..

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4318096.ab

"det kan snart hända i sverige!!"

var hittar dom dessa gubbar? folk tror att man kan köpa duntäcke för 200:- och att djuren behandlats väl, dom tror att man kan producera ull till kläder för småpengar.. vad tror ni händer om man sätter ett gäng 20åriga militärer på överlevnadsutbildning med ett gäng levande hönor.. vilken jävla värld lever dom här tomtarna i??

(inget rättfärdigade av felen som begås bara en förvåning att ingen fattar)
 
"Omänskligt..." Man ockuperar ett land efter ett decennium av sanktioner med miljoner döda, bla en halv miljon barn, och det är omänskligt när man gör en Ozzy Osbourne. Perspektiv, någon?
 
Irriterar mig på dessa "Tv-inslag" som tidningarna envisas med. Håller till det skrivna ordet. Vem orkar kolla på taskigt producerade TV-inslag som är alldeles för långa? (ja jag har sett skiten i länken och är inte heller förvånad).
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.