• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

UH-Lista

UH är andlig extas genom lidande.
Rusdrycker är bedövning och fråntar oss den fulla upplevelsen av den vägledande smärtan. Smärtan som gnager och mal mot våra arma kroppar av att bära mer än förståndet tillåter.
(the other side of sanity)

Att släpa upp 4 backar öl på ett fjäll är helt rätt enligt läran, men att dricka dom är fel.

Det gäller att hitta nyanserna i UH för att den inre stigen skall uppenbaras.

(enlightment)
Du är mästaren! Man kan bära upp fyra backar, låta andra dricka upp dom om de vill, vi skall ju inte tvinga någon och sedan bär man ner tomburkarna. Eller så kan man bära med sig allt en vecka och komma tillbaka med dom.

"Bär dig till upplysning"

Men nu måste vi börja jobba på att hitta nyanserena. Skall vi vara UltraHeavy eller finns det nyanser i denna väg?

define:ultra
define:heavy
 
Märke?

Förresten, borde det inte finnas ett tungpackarmärke. Så vi kan känna igen varandra och, så att säga, lägga lass på börda med sura kommentarer till varandra?
 
Inte illa tänkt Rasken! 2,2 kg känns lite ynkligt, men som grundidé att jobba vidare pà har detta helt klart potential.
 
Visst känns tanken på att kombinera de härliga aktiviteterna fjällvandring och kulstötning lockande?

Naturligtvis ska man ta med sig ett antal kulstötningskulor, så man inte måste gå och hämta tillbaka kulan efter varje stöt!
 
Visst känns tanken på att kombinera de härliga aktiviteterna fjällvandring och kulstötning lockande?

Gossar, det är uppenbart att det finns potential till en stark rörelse här pâ Utsidan. Dock, varför sátta ribban sâ lâgt? Varför kulstötning när det finns heavy-stone-lifting och log-throwing?

f57.gif
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.