• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

UH-Lista

Nu vill man ju inte slabba hur som helst ur kastrullerna med den ilandflutna fisksoppan, så ett par matkåsor bör ingå i packningen:

187d7f28048307436596bae94d019f27.jpg


Raskesven
 
Jasså du har den modellen Raskesven.
Ja. själv är jag ju lite sådär modernare och förvara min vätska i kvartshektolitern som jag och gammpojka bruk åh säg när vi är på fjelle.


MetalStorageCanister67-668007.jpg
 
Kaffe skall drickas ur stora kåsor.!

<a href="http://picasaweb.google.com/roland.jatko/InlGgsbilder/photo#5124985448045777938"><img src="http://lh4.google.com/roland.jatko/Rx-bHJXQlBI/AAAAAAAABBQ/RuwjISwgNqI/s288/kaffe.jpg" /></a>
 
Dricker bara på kvällen, och med en tillräcklig mängd blir huvet tungt.

dvs tungt huvud, och jag ska ju helst sova, och det går ju inte då.
 
Förstår inte hur UHare kan vara motståndare till hejdlöst supande... Kan inte tänka mig en bättre huvudbonad än blykeps? Ett par grova misstag i fyllan istället för lätta felbedömningar och lyckan är gjord...
 
UH är andlig extas genom lidande.
Rusdrycker är bedövning och fråntar oss den fulla upplevelsen av den vägledande smärtan. Smärtan som gnager och mal mot våra arma kroppar av att bära mer än förståndet tillåter.
(the other side of sanity)

Att släpa upp 4 backar öl på ett fjäll är helt rätt enligt läran, men att dricka dom är fel.

Det gäller att hitta nyanserna i UH för att den inre stigen skall uppenbaras.

(enlightment)
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.