Torkning av mat hur gör man?

  • Trådstartare naffats1355@hotmail.com (Staffan)
  • Start datum

naffats1355@hotmail.com (Staffan)

Gäst
Jag skulle vilja få lite råd om torkning av mat även
kött. Även lite information om hållbarhet m.m.
Tack! Staffan
 

Lina

Gäst
Boktios

Torka mat är inte så krångligt som det är tidsödande. Men det är värt det. frystorkat kommer aldrig mer i fråga...
Bra böcker är:
Laga mat I fjällen /Friluftsmat - Anita Forsell (det är "samma bok" den har bytt namn i senare upplaga)
Utekokboken - (minns inte författaren)
Torkning av bär, frukt..... - Sigri Sahlin
Fjällboken - Grundsten/Palmgren
Sen läser man deras litteraturtips och går vidare den vägen!
Lycka till!
Lina
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips