Torkning av mat hur gör man?

  • Trådstartare naffats1355@hotmail.com (Staffan)
  • Start datum

naffats1355@hotmail.com (Staffan)

Gäst
Jag skulle vilja få lite råd om torkning av mat även
kött. Även lite information om hållbarhet m.m.
Tack! Staffan
 

Lina

Gäst
Boktios

Torka mat är inte så krångligt som det är tidsödande. Men det är värt det. frystorkat kommer aldrig mer i fråga...
Bra böcker är:
Laga mat I fjällen /Friluftsmat - Anita Forsell (det är "samma bok" den har bytt namn i senare upplaga)
Utekokboken - (minns inte författaren)
Torkning av bär, frukt..... - Sigri Sahlin
Fjällboken - Grundsten/Palmgren
Sen läser man deras litteraturtips och går vidare den vägen!
Lycka till!
Lina
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips