Tomat-Bleka

Provlaga dessa recept och skriv vad ni tyckte.
Dom är skrivna för trangiakök och kosa stor & liten,
men fungerar med alla friluftsgrejer. Att kunna puttra är viktigt. Sen kan vi prata inhyrningar senare :)

/P
 
-Patric-; sa:
jag såg på en av dina bilder en Muurikka, är du väl bevandrad i dess funktionalitet? dom e inte jobbiga så att allt fastnar och blir äckligt å så?

Har du köpt någon Muurikka än?

Det går att göra allt utom soppa på en Muurikka, eller det blir inte så mycket soppa i alla fall :)
Renskav (ät gärna i pitabröd), köttgryta, wokrätter, pannkaka, bacon, omelett, pommes frites, stekt potatis, hamburgare.
Har inte provat att grädda bröd, typ glödkaka, men det har jag hört att går.

Man brukar ju inte släpa med Muurikkan så långt från civilisationen så man kan förbereda hemma och hacka grönsaker, blanda pannkakssmet i PET-flaska osv.

/Ulf
 

Aktuellt

Månadens fråga: Hösten är här – vad lockar mest?

Är hösten en tid för svampplockning runt knuten – eller lockar äventyren? Vi tar pulsen på Friluftssverige hösten 2025.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.

På två hjul genom Karelen: Grusvägar, bastur och möten för livet

Två irländska cyklister reser till finska Karelen för att utforska områdets “grå guld” – alla övergivna, slingrande grusvägar.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips