Tillagning MRE´s

Hej!
Har hittat billiga mre´s på ebay. Är det nån som vet hur dessa ska tillagas. Måste man ha nåt speciellt tillbehör eller funka trangiaköket?
Ps. nån som vet om de är goda?;)
 
Meals ready to Eat, kan ätas kalla. Somliga påsar dock bättre efter värmning i varmt vatten. Oöppnade! Sen gräver du ut innehållet med skeden.
Efter åtskilliga månader på MRE är jag böjd att hålla med dem som kallar dem MRS. YMMV.
Själv skulle jag hålla dem från mig, billiga eller ej.
 

Aktuellt

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!
MRE värms upp med den medföljande kemiska värmaren.
Stoppa "matpåsen i värmarens plastpåse, häll i vatten enligt instrux, vik i hop och vänta.

Alternativt kan du lägga den bruna påsen OÖPPNAD i varmt vatten.

Vanligt frystorkat är ett under av enkelhet jämfört med MRE.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips