• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Rese-,frilufts-,klätter-,skid-,rolig- polare sökes

Tjena!

Hoppas allt är bra med dig och vovven! Klart vi måste styra upp en sån tripp! Jag klättrar som bara attans.. Ibland går det bra, ibland lite mindre bra. Ibland helt åt h-vete.. var i dina gamla revir för någon vecka sedan. Det var nice.

Denna diskussionen har i alla fall dragit igång ordentligt så snart kanske vi till och med får ihop något som fler kan hänga med på :)

Ha det jätte bra! Vi hörs! Kram
 
Re: Re: Skidåkning

Ganjapurna; sa:
Nån aning om hur KB ser ut i dagsläget, så att det inte blir att åka vattenskidor menar jag... Är det ok förhållanden så är jag med!

/David

Har inte varit där sen nyår så har ingen dagsfärsk uppgift om föret. Enligt deras hemsida och även vad jag tror så är det mjuk vårskidåkning som gäller.

Har dock dragit på mig en kraftig förkylning efter förra helgens isklättring men tror att den ger med sig inför söndagen.
 
AnnaKarin; sa:
Skidor, ja kul! För mig är det okej med lite vårsnö. Tänkte ni åka buss eller bil?

Jag åker bil från uppsala, troligtvis redan lördag kväll. Föräldrarna bor utanför Gävle så enkelt att åka därifrån. Men ner igen på söndagkväll kan skjuts tillhandahållas till Uppsala.
 
Precis transporten är en nog så viktig detalj...

Såg detta på deras hemsida (skidbuss):
Från Stockholm inkl. skipass. 370 kr
Alla helger mellan 6/1-8/4. Även fredag 6/4 (Långfredag). Avgår från cityterminalen kl.7.00, från Kungsberget kl.16.00

Enl hemsidan är det 21 mil, kan tänka mig att det i runda slängar tar 2,5 timmar att åka dit.

Har nån bil så har jag körkort :)

Är det riktig sorbet så vet jag inte, var där nån dag i fjol och då var det bedrövligt... Inte alls njutbart!
 
Jag har bil, om någon vill åka med från stockholm och dela bensin. Om det bara blir jag från sthlm åker jag nog buss.
 
Har inte varit inne på ett tag, är lite intresserad hur det gått. Har ni lyckats få ihop något och träffats än? Nu börjar ju klipporna runt om Stockholm torka och det börjar bli dags för en tur till kanske Häggsta. Nån som har några planer inom den närmsta tiden...?
 
SVÅR ABSTINENS

Alright.. nyss hemkommen från en vecka i Chamonix. En UNDERBAR vecka!!! På glaciären, klättring (mest nedför:)), skidåkning (på puder, på is, i sorbet, över glaciärsprickor, över stenar, i raviner) adrenalin, blod, svett och tårar.. mest på planet hem :( .. AHHHH vill tillbaka!!!

Så.. nu MÅSTE JAG HA sällskap på adrenalinstinna aktiviteter på hemmaplan. Ge mig förslag!!

Finns det någon som känner till avancerade vandringsleder i Stockholm. Alltså delvis klättring/reppelering, delvis vandring, INTE BLAND FOLK, lagom långa för dagsturer?

Någon som vill hoppa fallskärm?
 
Hej!

Vem skule inte vilja prova på dessa saker. Jobbade på en glaciär en sommar och blev biten. Mn sen så har det inte blivit av, än! Friluftar, men har ingen att göra det med. Jag bor i regionen och Västmanland har en del att erbjuda, men hela landet och hela världen ligger ju framför ens fötter! Är också sugen på lite mer äventyrinriktade aktiviteter. Har en liten idé, men det är väl inte direkt något äventyr, och det är att gå i Tatrabergen. Har set bilder därifrån, och det är vackert. Sedan så vill jag gärna vandra på Kamtchjaka, för att se aktiva vulkaner mm.

Nåväl, hoppas vi kanske kan träffas med ryggsäcken på ryggen!


M v h
CJ
 
Kajaksäsongen igång

Hej! Ansluter mig till er entusiastiska tråd! Jag skulle gärna vilja ha sällskap ute i kajaken eller på vandringsleden nu när den säsongen kört igång! Jag bevakar alla initiativ...

Susanne
(Solna)
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.