Recept på friluftsmat på nätet!

Hej!

Jag är matredaktör på matsajten Tasteline och har just gjort ett reportage som kanske kan intressera Utsidans besökare - nämligen om friluftsmat. Just friluftsmat är ett ganska ovanligt inslag hos oss, så är ni nyfikna får ni gärna kolla in: http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=visapuff&oiid=3188

Hoppas ingen blir arg för att jag gör lite reklam för detta reportage - där finns en hel del bra recept som kan intressera många som är på väg ut på tur. Recepten kommer bland annat från kocken Karin Sundqvists nya bok "På en låga".

Hälsningar Petra
 
Hoppas ingen blir arg för att jag gör lite reklam för detta reportage - där finns en hel del bra recept som kan intressera många som är på väg ut på tur. Recepten kommer bland annat från kocken Karin Sundqvists nya bok "På en låga".
In't e vi arga in't... inte när man får läsa en sådan trevlig kulinarisk reseberättlse. Om du har lust kan du maila receptet på turbogröten till mig, det vore snällt!

Tack på förhand ///Claes
Nygårdhs irrfärder i Fjällen
 
Ingen fara med reklamen

Hej!

Jag är matredaktör på matsajten Tasteline och har just gjort ett reportage som kanske kan intressera Utsidans besökare - nämligen om friluftsmat. Just friluftsmat är ett ganska ovanligt inslag hos oss, så är ni nyfikna får ni gärna kolla in: http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=visapuff&oiid=3188

Hoppas ingen blir arg för att jag gör lite reklam för detta reportage - där finns en hel del bra recept som kan intressera många som är på väg ut på tur. Recepten kommer bland annat från kocken Karin Sundqvists nya bok "På en låga".

Hälsningar Petra

Härligt om ni på tasteline kör igång med lite mer "friluftsmat", det är super för sådana som mig som gärna kånkar på några extra kilon lyxmat.
 
Absolut!

Härligt om ni på tasteline kör igång med lite mer "friluftsmat", det är super för sådana som mig som gärna kånkar på några extra kilon lyxmat.

Jag håller med dig! Självklart ska jag jobba för att Tasteline ska ha mer friluftsmat på sajten - man behöver ju som bekant inte bara tugga uppblött bark på turen...

//Petra
 
Helt rätt intiativ med friluftsmat på tasteline! Brukar annars bli ganska fantasilöst (aka mkt havregrynsgröt) när man är ute. Fast jag hör å andra sidan till dem som är helt såld på gröt hehe.

Här kommer också ett tips på en sida med en hel del recept. Visserligen på engelska och lite annorlunda än vad man är van vid, men alltid kul att prova nytt tycker jag. http://www.netwoods.com/d-cooking.html#Outdoor%20Recipes
Under länken Backpacking Recipes Collection finns en hel del...eh, matnyttigt
 

Aktuellt

Månadens fråga: Hösten är här – vad lockar mest?

Är hösten en tid för svampplockning runt knuten – eller lockar äventyren? Vi tar pulsen på Friluftssverige hösten 2025.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.

På två hjul genom Karelen: Grusvägar, bastur och möten för livet

Två irländska cyklister reser till finska Karelen för att utforska områdets “grå guld” – alla övergivna, slingrande grusvägar.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips