Recept på friluftsmat på nätet!

Hej!

Jag är matredaktör på matsajten Tasteline och har just gjort ett reportage som kanske kan intressera Utsidans besökare - nämligen om friluftsmat. Just friluftsmat är ett ganska ovanligt inslag hos oss, så är ni nyfikna får ni gärna kolla in: http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=visapuff&oiid=3188

Hoppas ingen blir arg för att jag gör lite reklam för detta reportage - där finns en hel del bra recept som kan intressera många som är på väg ut på tur. Recepten kommer bland annat från kocken Karin Sundqvists nya bok "På en låga".

Hälsningar Petra
 

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Tävling: Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.
Hoppas ingen blir arg för att jag gör lite reklam för detta reportage - där finns en hel del bra recept som kan intressera många som är på väg ut på tur. Recepten kommer bland annat från kocken Karin Sundqvists nya bok "På en låga".
In't e vi arga in't... inte när man får läsa en sådan trevlig kulinarisk reseberättlse. Om du har lust kan du maila receptet på turbogröten till mig, det vore snällt!

Tack på förhand ///Claes
Nygårdhs irrfärder i Fjällen
 
Ingen fara med reklamen

Hej!

Jag är matredaktör på matsajten Tasteline och har just gjort ett reportage som kanske kan intressera Utsidans besökare - nämligen om friluftsmat. Just friluftsmat är ett ganska ovanligt inslag hos oss, så är ni nyfikna får ni gärna kolla in: http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=visapuff&oiid=3188

Hoppas ingen blir arg för att jag gör lite reklam för detta reportage - där finns en hel del bra recept som kan intressera många som är på väg ut på tur. Recepten kommer bland annat från kocken Karin Sundqvists nya bok "På en låga".

Hälsningar Petra

Härligt om ni på tasteline kör igång med lite mer "friluftsmat", det är super för sådana som mig som gärna kånkar på några extra kilon lyxmat.
 
Absolut!

Härligt om ni på tasteline kör igång med lite mer "friluftsmat", det är super för sådana som mig som gärna kånkar på några extra kilon lyxmat.

Jag håller med dig! Självklart ska jag jobba för att Tasteline ska ha mer friluftsmat på sajten - man behöver ju som bekant inte bara tugga uppblött bark på turen...

//Petra
 
Helt rätt intiativ med friluftsmat på tasteline! Brukar annars bli ganska fantasilöst (aka mkt havregrynsgröt) när man är ute. Fast jag hör å andra sidan till dem som är helt såld på gröt hehe.

Här kommer också ett tips på en sida med en hel del recept. Visserligen på engelska och lite annorlunda än vad man är van vid, men alltid kul att prova nytt tycker jag. http://www.netwoods.com/d-cooking.html#Outdoor%20Recipes
Under länken Backpacking Recipes Collection finns en hel del...eh, matnyttigt
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips