Rädda mig från sladdriga knäckemackor!

wasas färdiga knäcke!

wasa säljer knäckebröd med pålägg redan från affären!
väldigt goa! med ost o skinka, och någon med tomat o ost tror jag. de ligger två o två i små påsar. dom håller sig spröda o fina!
 
Använd små smörpaket som man får till dagens lunch. Nån timme innan mat stoppar du det i byxfickan och sen är det bara att bre det på mackan.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Mackpålägg!

Majonäs fryser eftr ett tag men kaviar håller ut rkt länge mkt pga hög salt halt. Sen finns d ett pålägg eller ett som skulle kunna tänkas andvändas som pålägg o d är sån där skinka på burk i Gele.

Kanske inte optimalt o icke kladdigt men gelen gör på någe vis att d inte fryser i första taget.

Sen sån där norsk getost är en rkt höjdare bara att skära loss en tjock skiva.

Tonfisk i vatten kan jag iaf inte rekomendera;)
[Ändrat av jontte00 2005-03-22 kl 21:03]
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips