Rädda mig från sladdriga knäckemackor!

wasas färdiga knäcke!

wasa säljer knäckebröd med pålägg redan från affären!
väldigt goa! med ost o skinka, och någon med tomat o ost tror jag. de ligger två o två i små påsar. dom håller sig spröda o fina!
 
Använd små smörpaket som man får till dagens lunch. Nån timme innan mat stoppar du det i byxfickan och sen är det bara att bre det på mackan.
 

Lästips

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

De liftar och ploggar igenom Europa: ”Alla hjälpsamma får oss att orka”

Utsidan mötte upp Michaela och Jiří Dolan under deras Stockholmsbesök, och plockade skräp på ett lite annorlunda sätt – från kajak.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.
Mackpålägg!

Majonäs fryser eftr ett tag men kaviar håller ut rkt länge mkt pga hög salt halt. Sen finns d ett pålägg eller ett som skulle kunna tänkas andvändas som pålägg o d är sån där skinka på burk i Gele.

Kanske inte optimalt o icke kladdigt men gelen gör på någe vis att d inte fryser i första taget.

Sen sån där norsk getost är en rkt höjdare bara att skära loss en tjock skiva.

Tonfisk i vatten kan jag iaf inte rekomendera;)
[Ändrat av jontte00 2005-03-22 kl 21:03]
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips