Påsk På en låga

Påsk är förutom Jesus sista måltid, död och uppståndelse; Givet - ägg, lamm och choklad. Hela Jesus konversationen är ganska avlägsen för mig men blev aktualiserad efter att ha pratat mat och Jesus med Annika i Lantz i P1 idag.
Jag är på väg ut på premiärtur i ny Valley Nordkapp LV kajak i helgen. Eftersom mat och uteliv får mitt hjärta att slå fortare och genererar så mycket eufori har jag planerat en schysst Påskmeny som kanske inspirerar:

Ägghalvor med rökt lax gräslöksmajonnäs.
Rosmarinmarinerad lammfilé med smulad chevéost och potatismos på buljong och lök.
Chokladmousse med rostade hasselnötter med en skvätt Frangelico likör.

Recepten hittar du på http://www.paenlaga.se
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips