Nya Sverigeföraren

Sverigeföraren.se

Tyvärr är det så att du måste regga dig på nytt då vi inte hade möjlighet att ta användare från det gamla systemet. Det går att göra med facebook connect eller genom en vanlig registrering.

Vi arbetar på att ta fram en sökfunktion som tidigare sidan hade. Hur sökning utförs och listar klipporna har att göra med hur exakt sökningen är samt vad som finns i informationen inne på varje förare. Vi ska kika lite närmare på alla sökfunktioner som finns på hemsidan.

Vi är 4 personer som arbetar med Sverigeföraren så vi arbetar mot de få timmar som finns på ett dygn. Förhoppningsvis kommer sidan vara mer funktionell och snabb mot slutet av veckan!
 
Jättekul att ni har gjort förändringar!

Oavsett hur fräck layout-mässig, och på andra sätt häftig sverigeföraren är, så är den inte värd mer än informationen vi alla lägger in på den. Hoppas den nya designen gör att fler personer känner att de vill bidra, så att informationen som finns blir bättre, mer korrekt och även rolig.
 
Det stämmer att Sverigeföraren har blivit köpt av Authentic Media AB. Vi hoppas på att göra en lika bra insats som tidigare ägare har gjort. Vi kommer ha kontakt med tidigare ägare för råd och förslag om förbättringar.

Okey! Jag gillar den nya förändringen även om det finns en del att ändra men om ni lyssnar på folk så ska allt nog gå bra :)
 
Höhö, jag gilla inte alls förändringen. Det var bättre förr, och när jag tänker efter i nuvarande perspektiv så var gamla versionen nästan perfekt.

Men jag utgår från att det kommer att bli bättre, och eftersom jag som läsare/bidragivare nu inte kan välja på så mycket annat, så kommer jag väl efterhand att vänja mig. Och blir det inte pannkaka av allt så kommer jag till sist säkert att tycka att det är jättebra igen.

Minnet är ibland försåtligt, och det var ju trots allt inte jättelänge sen när det inte fanns nån Sverigeförare alls, och då får man ju säga att det var riktigt dåligt.
 
Sverigeföraren.se

Vi har valt att lansera hemsidan innan den är helt klar för att ni användare ska få tillgång till mycket av informationen som fanns på den tidigare sidan. Det skulle vara tråkigt att ha sidan under maintenance mode i ett par månader. Förhoppningsvis tar det inte så lång tid!
 
Hej!

Heders till Sverigeföraren och människorna bakom hemsidan!

Ett förslag: Gör forumet till ett forum, som supertopo. Alltså inte ett forum med underkategorier utan ett forum för allt som berör klättring. Det tror jag är viktigt för en levande forum, Se bara på nämnda supertopo eller östersunds klätterklubbs forum. Jag hoppas att sverigeförarens forum kan bli den plattform som klättersverige behöver så debatten kan ske på "neutral" mark och mer eller mindre fri från kommerciella krafter. Eller vad tror ni övriga?

Med vänliga hälsningar

Kaj
 
Sverigeföraren.se

Nu har vi gjort en del ändringar under natten för att sidan ska upplevas snabbare. Vi är långt ifrån klar men förhoppningsvis ska hemsidan vara lite snabbare än igår.
 
Kändes inte klättring när man öppnade sidan.
Önskar att funktionen där man kan söka klippor ska komma överst på sidan.
Viktigast att man snabbt och enkelt kommer åt den informationen man önskar.
Kommer nog bli bra när ni gjort era justeringar och jag lärt mig hur sidan funkar.
 
Förr kunde man ofta klicka på en led och få fram en eller flera bilder samt ibland extra text. Detta är nått jag saknar och hoppas kommer flyttas över på sikt.

Grymt bra att det utvecklas på sidan igen. Den behövs! :)
 
Sverigeföraren.se

Vi arbetar just nu med att ta fram en bättre sökfunktion för sidan.
Ledlänkar är något vi kommer lägga mycket tid på att få in på den nya sidan, det är inte bortglömt.
Det kommer ta lite tid då det är cirka 2000 sidor som det ska kodas in på.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.