• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Någon som känner sig skyldig???

En vandrare har hittat ett 70-tal smörfyllda skor på toppen av getryggen vid Storulvån
någon som känner sig skyldig???

Smörfyllda skor på fjälltopp förbryllar
Ett 70-tal par skor står prydligt uppställda på Getryggens topp vid Storulvåns fjällstation i Jämtland.
Skorna är fyllda med smör, uppger TV 4 Mitt.
Fyndet, som då var i fint skick, gjordes av en vandrare i söndags.

(Saxat från aftonbladets hemsida)

Getryggens topp är belägen längs en kedja av fjälltoppar kallade Snasahögarna. Platsen där skorna står nås varken av vägar eller vandringsleder, varför den eller de personer som ligger bakom smörskorna har fått klättra dryga två kilometer från fjällstationen med både skorna och smöret.
Skorna är av olika typer; här finns gympadojor, pumps, sandaletter och promenadskor. Ur öppningar och skaft väller smöret fram.
Om det rör sig om en konstinstallation, studentspex eller något annat förtäljer inte historien.
Länsstyrelsen i Jämtland ska nu bestämma vad som ska göras med smörskorna. De är placerade på statens mark och tilltaget skulle kunna anses som nedskräpning. I så fall kan den som ligger bakom initiativet polisanmälas för miljöbrott.

[Ändrat av Skidåkarn 2003-10-08 kl 20:09]
 
Skidåkarn; sa:
Länsstyrelsen i Jämtland ska nu bestämma vad som ska göras med smörskorna. De är placerade på statens mark och tilltaget skulle kunna anses som nedskräpning. I så fall kan den som ligger bakom initiativet polisanmälas för miljöbrott.
Så S V E N S K T med en byråkrati som genast tar itu med detta stora miljöbrott ...*kastar mig till marken av hänförelse*... m(_)m // Roland
 
håller med, men vem ids släpa upp ett lass med skor i fjällen och sen fylla de med smör, hölL på att dö av skratt när jag såg det...

JH
 
enligt säkra källor så inriktas spanningen mot 32-åringen som senast synts iklädd röda pumps utanför Konsum i Löddeköping.
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.