Kvalitets T-shirts?

Gå In till ett större screentryckeri som trycker t-shirt och andra plagg. De brukar ha utställning på olika plagg. T-shirt finns i flera olika kvaliteter och massor av färger. En kraftigare bomull är oftast mer hållbar än en tunnare men inte alltid. Så kallad kammad bomull är bättre än kardad. Du kan antagligen inte bara köpa en tröja men kanske 10 - 20 st och säkert till ett bättre pris än i den vanliga affären.
 
De som i mitt bruk överlevt längst innan de tvättas sönder har kommit från US PX, dock var alla av dem i rymlig storlek. Tack för tryckartipset.
go tur
 
Jag är mycket mycket förtjust i mina tshirtar från life is good. Jag har haft de som i våras, inte nån kanontid kanske, men känslan i materialet var så att jag köpte tre på en gång. Lite tjockare stadigare trikå och på dammodellen lite längre än vad de vanligtvis är (dvs de går faktiskt över byxkanten). Storlekarna var rätt stora, eller iaf var minsta herrstorleken (S) rätt stor (jag brukar passa i herr S men fick gå över till dam M istället, brukar nog ha L).

http://www.lifeisgood.com/men/tees-tops/
http://www.lifeisgood.com/women/tees-tops/

De finns både utan och med tryck. Och vill man ha tryck finns det riktigt fina friluftsmotiv (tex: http://www.lifeisgood.com/women/tee...e-43637.html?dwvar_43637_color=PR006#start=36, http://www.lifeisgood.com/women/tee...e-43599.html?dwvar_43599_color=PR006#start=58) Ser att en del inte är 100% bomull (de har jag inte testat eller känt på).
 
Halaj!

Jättebra fråga!
Min undran är: hur ser man skillnad när tröjan är ny? Jag tycker de ser och känns likadana allihop.
Jag tycker det finns tre olika sorter:
1) behåller sin form och tjocklek tills det går hål nånstans.
2) Tappar formen och blir tjockare i tyget. Till slut duger de bara att moppa golvet med
3) blir tunnare och tunnare tills man kan se tatueringar och leverfläckar genom tröjan.
Jag älskar den sista. De blir liksom goare och goare och mjukare ju äldre de blir. Hur känner man igen den sorten vid köp? Vad tittar man efter?

//T
 
Har slutat att köpa märkes T-shirt runt 100~300 då dom inte håller nämnvärt bättre än reklam T-shirten från bygg boddarna! Men nu kör jag T-shirt från Engelsons, Itab & Jula etc. Och jag är nöjd med passform, kvalitén.

Engelsons T-shirt: art nr. 6000 finns i 12 olika färger.

Mvh troswe
 
Har slutat att köpa märkes T-shirt runt 100~300 då dom inte håller nämnvärt bättre än reklam T-shirten från bygg boddarna! Men nu kör jag T-shirt från Engelsons, Itab & Jula etc. Och jag är nöjd med passform, kvalitén.

Engelsons T-shirt: art nr. 6000 finns i 12 olika färger.

Mvh troswe

Jag köpte några från arbetskläder eller vad de heter i somras men tyckte inte det var så bra kvalite.
 
Bambu

Jag är mycket förtjust i ITABs bambukläder. Så mjuka o sköna.
Strumpor håller inte så länge, men T-shirts håller.
Göran.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
DoktorGlas Gammaldags t-shirts sökes Kläder 49

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.