• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Isklättring och topprep?

Har för mig att det för några år sedan blev klätterförbud på det där fallet från 1 mars. Häckande fågel tror jag det var. Minns jag fel eller är förbudet borttaget?
Fågelrestriktionen gäller Djurmoklack, i den stora branten på sydsidan, det här stället har aldrig haft den sortens restriktioner. Dessutom gäller det från 15 mars. Där är skyltat ordentligt så det inte går att missa.
 
Väldigt intressant läsning! Har du planer på att fortsätta isklättringen kommande vinter? Jag funderar själv på att börja clogga, både sommar och vinter. Du skrev att du använder en ropeman och en microtraxion. Finns det någon anledning till att du väljer att använda en ropeman istället för tex en grigri? Såg att den här killen: https://www.youtube.com/watch?v=E18tq8oSIdE&t=337s använder en grigri för att kunna fira ner sig snabbt efter att man har kommit upp till ankaret.