Hajkapelsin

Efterhajkbananerna kommer den lite klurigare hajkapelsinen. Den är godare i min smak. Fixa iordning en vanlig sockerkakssmet, Gröp ur en apelsin, skär av ett lock. I med smeten, på med locket, ståltråd runt och in i elden. Är för övrig intresserad av fler maträtter som tillagas direkt i elden. Har redan prövat hajbomb, -banan och -apelsin
//Nyman
 
Fisk

En klassiker är ju fisk i fuktat tidningspapper (eller smörpapper om man inte uppskattar kryddningen av trycksvärta).
 

Vandra i stad och natur: Upptäck Merrell SpeedARC Matis för urban hiking

Vandring i staden – en ny livsstil Urban hiking handlar om att utforska staden till fots och upptäcka dess dolda pärlor. Det är en aktivitet som ...

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg