Hajkapelsin

Efterhajkbananerna kommer den lite klurigare hajkapelsinen. Den är godare i min smak. Fixa iordning en vanlig sockerkakssmet, Gröp ur en apelsin, skär av ett lock. I med smeten, på med locket, ståltråd runt och in i elden. Är för övrig intresserad av fler maträtter som tillagas direkt i elden. Har redan prövat hajbomb, -banan och -apelsin
//Nyman
 
Fisk

En klassiker är ju fisk i fuktat tidningspapper (eller smörpapper om man inte uppskattar kryddningen av trycksvärta).
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips