Blåband Outdoor vs Wildlife

avslutad210712

Gäst
Kastar in ytterligare en variant. Köpte Barillas Tortellini-påsar som säljs i STF's ffällstugor och det var en höjdare. Kastar man i sig hela påsen ensam så får man i sig i storleksordningen 1000kcal. Drar man dessutom i sig en Snickers så har man helt plötsligt tryckt i sig 1300 kcal på ett mål mat. Testade också att äta tortellinin okokt och det var inga som helst problem. Att äta den kokt kall var dock ingen höjdare. Och köper man tortellinin på tex ICA kostar den 22:- och räcker till två personer. Visst är makaroner ännu billigare men då måste man nästan komplettera med något för att det skall vara gott.
 

avslutad210712

Gäst
Blå Bands nya Expedition Meal är MINST i klass med Real Meal. Personligen tycker jag att Blå Band är bättre. Roligare smaker. Åt av båda sorterna på sista turen och föredrar Blå Bands. Lite begränsat sortiment ännu men numer kommer Blå Band att följa med på mina turer.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
avslut0908 Real eller Wildlife? Friluftsmat 4
Schneeberger Wildlife - varför finns det fortfrande??? Friluftsmat 18

Liknande trådar


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.