Nyheter > W Paradise Heat Jacket vinnare på ISPO Award ...

W Paradise Heat Jacket vinnare på ISPO Award 2018

Vinnaren i kategorin Snowsport på ISPO mässan i München blev Helly Hansens W Paradise Heat Jacket.

Som en del av den nya AW18-kollektionen stack W Paradise Heat ut med sin unika förmåga att kontrollera värme och komfort för kvinnliga skidåkare genom sitt Novaheat® system. Jackan, som är utvecklad och testad av det svenska skidteamet, har ett uppvärmningssystem med temperaturreglering som direkt värmer blodet genom osynliga värmetrådar integrerade i designen. W Paradise Heat har Helly Tech®s vattentäta och ventilerande membran, PrimaLoft® isolering och Life Pocket+™ för att hålla ditt mobilbatteri vid liv längre i kallt klimat.

"-Vi är stolta över att få ta denna utmärkelse på ISPO Awards med Paradise Heat Jacket för damer. Samarbetet med det svenska skidlandslaget och Novaheat har varit ovärderligt under utvecklingen av denna jacka. Den är utrustad med innovativ teknologi som ger skidåkaren möjlighet att vara ute i alla slags väder på vintern. Det är fantastiskt att få ett så tydligt bevis på att detta är ett bra produktresultat," meddelar Helly Hansens kategoriansvarige på Ski, Philip Tavell.

 

Om Helly Hansen

Helly Hansen är ledare inom teknisk seglings- och skidutrustning samt premium arbetskläder. Helly Hansens ytterkläder, underställ, sportkläder och skor säljs i över 40 länder och används  av utomhusentusiaster och proffs. För mer information om Helly Hansens senaste kollektion, besök http://www.hellyhansen.com/.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!