Nyheter > Vasaloppets nya webbplats

Vasaloppets nya webbplats

Då är den på plats, nya vasaloppet.se. En modern webbplats som tar Vasaloppet in i en ny tid med nya möjligheter. Förutom en helt ny design så ska den vara mera informativ, inspirerande och lättnavigerad än den gamla.

Designen bygger på Vasaloppets nya grafiska profil. Vågen eller snödrivan, som går igen i flera av komponenterna. Färgsättningen är inte bara tilltalande utan ska vara lättläst med bra kontrast mellan den blå bakgrunden med vit text.

En hemsida blir egentligen aldrig riktigt klar eftersom den ständigt är under utveckling. Bland annat bygger man just nu om resultatsidorna som inte går att nå. Men de kommer att bli klara under hösten, i god tid före Vasaloppets vintervecka.

Några höjdare på sidan:
- Väderdata från yr.no som uppdateras tre gånger per dag.
- Direktingång för att prenumerera på Vasaloppets nyhetsbrev.
- Vasaloppskanalen, en videospelare med filmer om våra arrangemang.
- En flik där Vasaloppets samarbetspartners kommer att erbjuda besökare olika förmånliga erbjudanden.

Som besökare på nya vasaloppet.se tror vi att du kommer att hitta det mesta av den information som behövs för att delta i något av våra arrangemang. Vår förhoppningen är att man ska hitta all information som behövs för att delta i något av de arrangemang som ordnas, samt att även locka nya deltagare och vara en inspiratör för att motionera och röra på sig.


Så ser vasaloppets nya hemsida ut.

 

 

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar