Utsidan blir delägare i Friluftsmeny
Nu blir Utsidan blir delägare i Friluftsmeny och med det läggs ett större fokus på friluftsmat och den utrustning som hör till. Satsningen kommer att synas i form av artiklar, recept, tester, filmer med mera.
Av: ulindh
I och med att Utsidan blir delägare i Friluftsmeny kommer fokus att öka på friluftsmat och den utrustning som hör till.
Detta kommer att märkas här på Utsidan i form av artiklar och tester kring friluftsmat och utrustning. Förutom det kommer vi att starta en YouTube-kanal där det kommer att bjudas på instruktionsfilmer, tips och tester - om allt från hur man torkar mat till hur man gör upp eld.
Christer Lindh här på Utsidan säger:
– Vi tror verkligen på idén att erbjuda recept och möjligheten att handla all friluftsmat på ett och samma ställe. Friluftsmeny har råvaror, färdiga rätter samt utrustning för att laga och torka egen mat. Kunden behöver alltså inte leta på flera ställen utan allt finns samlat på en och samma plats. Erics stora kunnande inom friluftsmat skapar också en annan tyngd kring sajten.
Friluftsmeny drivs av friluftsentusiasten och författaren Eric Tornblad som skrivit böckerna "Torka mat" och "Fjällmat" utgivna på Calazo förlag. På Friluftsmeny finns webbshop för frys- och lufttorkad mat, matlagningstillbehör samt en stor receptbank.
– Under de år som jag har jobbat med friluftsmat har jag märkt att intresset bara ökar och ökar. Därför känns det otroligt kul att få in Utsidan som delägare för att kunna utveckla företaget och sajten. Utsidan har många engagerade medlemmar som älskar friluftsliv och mat och är därför en naturlig partner, säger Eric Tornblad.
Eric har redan skrivit ett antal artiklar du kan läsa här på Utsidan.
Recept och artiklar
Läs mer
Forumdiskussioner
- Friluftsmat Enkel vandringsmat som fungerar
- Jakt Åtelkamera utan MMS
- Övriga aktiviteter Gå med snöskor med taskiga höftböjare?
- Friluftsmat När det krävs över 4000kcal/dag. Är det möjligt?
- Friluftsmat Förlorar aptiten vid vandring
- Övriga aktiviteter Stora Tråden om Klipphoppning
- Friluftsmat Intresse för "premium" frystorkad mat
- Friluftsmat Ersätta smör vid stekning över öppen eld