Tre röda julklappar

Tre röda julklappar från Fjällräven
Fjällräven presenterar inför vintersäsongen 07/08 tre funktionella julklappstips som förgyller vardagen. Den varma och lätta jackan Quest Lite Jacket med patenterad fyllning passar bra i både stan och i skidbacken. Ryggsäcken DePendler är den perfekta presenten för pendlaren eftersom den också fungerar som en pall. Den klassiska stickade ulltröjan Alta Sweater blir en favorit redan till julmyset framför brasan. Den gemensamma nämnaren - att de är röda förstås!

Av: ulindh

Vinterns värmande favorit är Quest Lite Jacket, en ny höftlång damjacka från Fjällräven. Jackan har rak och stilren design med tvåvägsdragkedja och justerbar huva. Den främsta styrkan med jackan är dess unika lätta foder, Supreme Micro Loft, som kombinerar värme och låg vikt. Materialet är utvecklat av Fjällräven och består av silikonbehandlade trådar som fyller jackan med luft. Luften i jackan isolerar värme utifrån samma princip som dun. Fördelen med Supreme Micro Loft jämfört med dun är att den behåller sin form även efter långvarig användande och att materialet tål fukt bättre än dun. Dessutom bevarar Supreme Micro Loft sin värmande egenskap även när det är fuktigt. Jackan är mycket smidig och lätt, i storlek small väger Quest Lite Jacket enbart 720 gram.



Den perfekta julklappen till alla pendlare är ryggsäcken DePendler. Ryggsäcken har en stabil aluminiumram som gör att den även går att sitta på. Väskan har en vadderad datorficka som rymmer en 15 tums dator och fack för exempelvis CD-skivor, iPod och dagstidningar. Öppningen på ryggsäcken är vänd mot ryggen för att minimera stöldrisken. Väskan rymmer ca 18 liter och väger endast 1900 gram. DePendler finns även i en större variant för datorägare med 17 tums bärbara datorer.



Den tredje röda julklappen från Fjällräven, Alta Sweater, passar bra till vinterns skridskoturer och mys framför brasan. Den figurnära, mönsterstickade tröjan är tillverkad i finaste ull och har en hög krage som är fodrad med mjukaste microfleece.

För mer information

Läs mer


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.