Trackers -Nu kommer Sveriges mest spännande researrangör...

Ett nytt sätt att resa:

Idén med att göra resor i form av små bilkaravaner, så kallade ”guided self drive safaris”, kom efter möten med resenärer som ville hitta en kombination av det individuella resandets frihet och gruppresandets bekvämlighet och trygghet. Varje resa är uppbyggd enligt principen att guide och färdledning kör en separat jeep eller husbil och varje ressällskap kör sin egen bil. Grupperna består maximalt av sex bilar.

Av: jonssonpeter1

Trackers visar vägen genom världens sista otämjda vildmarker. Man reser till några av jordens mest välbevarade viltområden, platser som bevarat sin ursprungliga skönhet och sitt genuina kulturarv.



Botswana – Afrikas bäst bevarade hemlighet

En resa som tar en till några av Afrikas sista verkligt vilda och orörda naturområden. Under två veckor upplever man allt från Kalaharis storslagenhet och ödsligheten i saltöknen Magadigadis till Okawango och Chobes överflöd av storvilt. En av höjdpunkterna är naturligtvis också de imponerande och vackra Victoriafallen.



Sydafrika – The Ivory Route

Var med bland de första som får återuppleva de gamla handelsvägarna från storviltjägarnas tid. Man tar sig med fyrhjulsdrivna bilar till platser i Sydafrika som hittills besökts av mycket få turister. Man övernattar i byarnas gästhyddor och får en insikt i hur gamla sedvänjor förs vidare än idag. Vidare besöker man även några av byarnas nybyggda bush camps, ett nytt sätt att besöka Sydafrikas juvel, Krügerparken.



Alaska – the last frontier

I USA anser man att ”bigger is better” och ingen annanstans passar det uttrycket in bättre än när man pratar om Alaskas natur. Under resan besöker man höjdpunkterna av det delstaten kan erbjuda, laxvandringar i forsarna, några av världens största och vackraste glaciärer samt naturligtvis Denali National Park med Mount McKinley.

Trackers grundades av Peter Jönsson och Mats Larsson båda med mångårig erfarenhet av arbete med resor och turism.



Under åren som kollegor på bland annat Trivsel och MyTravel har de haft möjlighet att se många av världens mest exotiska och avlägsna platser. Som egen researrangör vill de nu plocka fram och visa de riktiga guldkornen. Trackers arbetar med små grupper, få avgångar och resmål dit massturismen aldrig hittar.

För mer information kontakta:
Peter Jönsson, 0709 – 56 94 84
Mats Larsson, 0733 – 22 70 41
info@trackers.se
www.trackers.se

Källa: www.trackers.se

http://www.trackers.se

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

Under Lagos yta

En resa genom Lagos slumområde. 1 kommentar

Hornstrandir Island 2018

Berättelsen om en tvådagarsvandring genom naturreservatet Hornstrandir på nordvästra Island i augusti 2018. 4 kommentarer
Marcus Perfjell har nu cyklat 250 mil genom sju delstater, hemlösa, kristna, skjutglada, vanliga amerikanare har alla hälsat honom välkommen. Här kan ... 2 kommentarer

Yngst vid ytterpunkterna?

På geografilektionen talade läraren om Treriksröset där tre länder möts. Det var upptakten till en resa till Sveriges ytterpunkter, en resa med barn ... 7 kommentarer
Varje resa har en början, den här började cirka fyra månader innan det var dags att bestiga Sveriges högsta topp. Det här är pappa Torbjörns och ... 7 kommentarer

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.