Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Torkad tomatsås
Det är enklare än du tror att torka tomatsås och annat blött.
Typ:
Huvudmål
Portioner/mängd:
x
Ingredienser:
Tomatsås helst utan fett.
Gör så här:
Använd inget fett i såsen
Bred ut på plåt, ca 0,5 cm tjockt.
Torka i 50 grader i ca 10 timmar.
Torkugn eller varmluftsugn är bäst.
Klipp till önskade bitar.
Om du torkar riktigt hårt så kan du mixa till ett pulver.
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
5 kommentarer
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...