Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Torkad tomatsås
Det är enklare än du tror att torka tomatsås och annat blött.
Typ:
Huvudmål
Portioner/mängd:
x
Ingredienser:
Tomatsås helst utan fett.
Gör så här:
Använd inget fett i såsen
Bred ut på plåt, ca 0,5 cm tjockt.
Torka i 50 grader i ca 10 timmar.
Torkugn eller varmluftsugn är bäst.
Klipp till önskade bitar.
Om du torkar riktigt hårt så kan du mixa till ett pulver.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
3 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer