Svenska Bouldercupen i Göteborg

Ta del av inbjudan till Svenska Bouldercupen i Göteborg den 15 april.

Av: Christer Lindh

Svenska Bouldercupen Göteborg 15 april 2000

Datum: 15 april 2000

Plats: Klätterfabriken, Fabriksgatan 38-42 Göteborg (031-407344)

Tider: KVAL (damer): 9.00 KVAL (herrar): Första startgrupp 10.00. Därefter ny grupp varje timme (med tanke på antalet deltagare hittills har vi tänkt oss 4 startgrupper). Vill du få en speciell starttid (dvs. 10, 11, 12 eller 13) kan du anmäla dig på http://www.highsport.se/news/boulder.html och få det bekräftad. Anmäler du dig inte får du komma senast 11.00 och får en tid tilldelad.
FINAL (damer): 14.30 (8 damer går till final).
FINAL (herrar): 16.00 (8 herrar går till final).

Anmälan:
Ingen (om du inte vill få en speciell starttid - se ovan).

Tävlingsform:
KVAL (damer): 6 problem - 55 minuter
KVAL (herrar): 6 problem - 55 minuter
FINAL (damer): 4 problem - 60 minuter.
FINAL (herrar): 4 problem - 60 minuter

Poängsystem: Samma som på tidigare tävlingar. Samtidigt har vi tänkt lite på ett annat poängsystem där varje grepp ger 1 poäng. Det gamla + ger 0,1 poäng och ++ ger 0,3 poäng. Flash ger 2 poäng extra. Har du åsikter - maila.

Problembyggare:
Calle Sellman, Patrik Alm och Jens Larssen.

Avgift: 100 kr

Boende:
Plats på golvet på Fabriken kostar 30 kr (ring eller maila gärna i förväg och meddela om ni tänkt sova på Fabriken).

Frågor:
Tomasz Ratajczak: 031-402279, ratta@hem3.passagen.se
High Sport: 031-7118300 (dagtid)
Klätterfabriken: 031-407344

Källa: Tk

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

Sareks vackra natur lockar många. Men här är civilisationen långt borta. Utsidan har frågat fjällräddaren Mikael Oja om råd för en säker Sarektur.
Vandring på Island. Lederna som vandrades var Laugavegur och Fimmervörduhls. Bergsklättring och glaciärvandring. 3 kommentarer
Lägret är ett samarbete mellan Matilda Söderlund och Haglöfs för att göra klättring mer jämställt.
2020 skrev Karl-Johan Piehl här på Utsidan denna guidebok på engelska. Nu kommer en uppdaterad och rejält utökad version på svenska. Var med och ... 1 kommentar
Visst är det smidigt med färdiga frystorkade rätter på turerna men att torka och göra sina egna rätter är inte särskilt svårt. Planera lite och prova ...

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips