Stockholm Kanotmaraton 2007?

Som de flesta kanotister i Sverige såg fanns inte SKM med som tävling förra året och än så länge inte detta år heller. Det vill vi ändra på!!

Av: ahltin

Vi som står bakom Stockholm Kanotmaraton lade ner tre år för att få tävlingen att stå på egna ben och nog blev det en populär tävling med över 400 deltagare som mest. Vi tyckte att det behövdes en kanottävling på ostkusten och vi var inte ensamma.

Sedan starten 2003 har det hänt en hel del i arrangörsstaben och idag finns det inte lika mycket tid över som det fanns då. Det är bland mycket annat till exempel barnafödslar och andra karriärer som pockat på uppmärksamhet och tid.
Dock känner vi starkt för tävlingen och vi vill inget hellre än att den lever vidare.

Vi söker någon eller några i Sverige som kan ta över stafettpinnen och driva SKM vidare som en populär tävling och självklar mötespunkt på ostkusten.

Som ny arrangör får man ta del av allt det material och kunskap som vi byggt upp under tidigare tävlingar. Detta innebär tillgång till all den dokumentation som finns sedan tävlingen startade, liksom hemsida, idag minst två klara penning-sponsorer, tidigare budgetar och tagna kontakter såsom markägare, utställare, företag som skänker priser etc.
Givetvis kommer någon från den tidigare tävlingsledningen finnas att tillgå som hjälp vid frågor som kommer upp. Agera mentor helt enkelt.

Hjälp oss att skaka liv i en kul och underhållande tävling, som är minst lika känd som övriga maraton race runt om i landet!

Hör av dig till Staffan Ahltin, staffan@eventseven.se om du är intresserad!

Stockholm kanotmaratons hemsida

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

Att bygga broar

Common Values United jobbar för att öppna upp den svenska naturen för "barn från tredje kulturen". 7 kommentarer
En damgrupps färd med kajak från Pielavesi i mellersta Finland ner till Lahtis, det blev en långtur på 17 dagar och 398 km. 1 kommentar
Outdoor Festival Sthlm arrangeras i slutet på maj och erbjuder flera prova på aktiviteter, föreläsningar och skönt utehäng.
Visst är det smidigt med färdiga frystorkade rätter på turerna men att torka och göra sina egna rätter är inte särskilt svårt. Planera lite och prova ...
Från Kalmar, Rafshagens Camping till Stockholm, Vaxholm. Ett alternativ till långtur med kajak. Men man slipper paddla! De touringkittar en gammal ... 11 kommentarer