Nyheter > Skidmagasinet BRANT får ny chefredaktör

Skidmagasinet BRANT får ny chefredaktör

Skidmagasinet BRANT, som nyligen togs över av Go Outside Media, får ny chefredaktör. Det bli den tidigare extrem-tävlingsåkaren Karolina Ekman som rekryterats för att hålla i trådarna.

”Karolina är en drömvärvning. Hon har järnkoll på skidåkning och har ett gigantiskt nätverk i branschen efter sina år som tävlingsåkare, pistör i Fernie och instruktör i Verbier. Att hon dessutom förmodligen blir världens första kvinnliga chefredaktör för en skidtidningen är extra roligt.”, säger Go Outside Medias VD, Jonas Hollander.

Karolina Ekman, 33, kommer från Göteborg men har levt och andats skidåkning i hela sitt vuxna liv. På senare år med vintrar i schweiziska Verbier där hon kombinerat jobb som skidinstruktör och sjukgymnast med frilansskrivande för bland annat Outside, BRANT, norska Skier, kanadensiska Ski Canada och Skier samt svenska Leva.

Före Verbier kombinerade Karolina arbete i Fernies skidpatrull med tävlande i den internationella friåkningscirkusen under sju år med en totalseger i den kanadensiska touren 2006 som främsta merit. 2008 valde hon att lägga tävlingsskidorna på hyllan efter att ha sett flera tragiska olyckor under tävlingarna.

”Det här blir en ny utmaning för mig. Det skall bli otroligt spännande att bli chefredaktör för BRANT och utveckla den till ett ännu bättre skidmagasin”, säger Karolina Ekman.

Karolina Ekman tillträder den 1:a mars och hennes första BRANT kommer den 3:e april.Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2012-03-02 20:47   pajoon
Snudd på att det kan vara värt att börja prenumerera igen med Karolina vid rodret.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar