Nyheter > Ryggsäcksnytt

Ryggsäcksnytt

Här är några nya ryggsäckar från Thule och Osprey.

Hikelite en liten ryggsäck för dagsvandringen, den är utrustad med AirspeedTM-system med uppspänd nätryggpanel, integrerat och löstagbart regnskydd, stretchiga nätsidofickor och kompressionsremmar i sidorna, invändig ficka för vätskeblåsa, löstagbart höftbälte och öppning med dragkedja.

Exos och Eja är större men lätta ryggsäckar, Eja med en passform speciellt anpassad för kvinnokroppen. 

Dessa är bland annat utrustade med Airspeed-system med uppspänd nätryggpanel, höftbälte och bärsystem med "avlastningsstång", FlapJacket skydd när topplocket är avtaget, kompressionsremmar i sidorna, fäste för vandringsstavar i sidorna, löstagbara remmar för sovsäck. 

Levity är en ultalätt ryggsäck. Utrustad med Airspeed-system med uppspänd nätryggpanel, ExoFormTM-höftbälte och -bärsystem, sidofickor med två ingångar och InsideOutTM komressionsremmar, löstagbara sidokompressionsremmar, Framficka i tyg, invändig ficka för vätskeblåsa och invändigt kompressionssystem.

Mer information om ryggsäckarna.

Thule introducerar AllTrail - en allroundryggsäck utformad för alla årstider. Den nya kollektion AllTrail, är framtagen för att klara av en dagsvandring, en kort utflykt, camping eller en weekendresa. En mångsidig året-runt-ryggsäck som kan användas för många olika aktiviteter.

Modellen kommer i två storlekar, 35L och 45L för både dam och herr – båda med 10 centimeter reglerbarhet för överkroppen. Den har ett integrerat regnskydd och är kompatibel med vätskebälte. Ventilationen är god då både axelrem, höftbälte och ryggpanel andas. Småföremål kan förvaras i locket med dragkedja och i fickorna på höftbältet. Vandringsstavarna går att fästa på höftbältet med VersaClick Pole Holder utan att ta av ryggsäcken.

Färger herr: Obsidian och Mykonos.

Färger dam: Obsidian och Monarch Garden Green.

Mer information.