Nyheter > Ny actionkamera

Ny actionkamera

TomTom Bandit en ny actionkamera med en inbyggd mediaserver vilket gör att videomaterialet inte behöver laddas ner för att redigeras. Med en smartphoneapp kan filmmaterialet ses direkt i appen tack vare den inbyggda mediaservern. När kameran är inställd i redigeringsläge kan filmen redigeras och publiceras genom att skaka mobiltelefonen. Filmen kan uppdateras genom att lägga till musik och text innan den delas med vänner.

– Vi vet att användare är frustrerade över den tid och kraft det tar att redigera material tagna med actionkameror. Med den här kameran kapar vi redigeringstiden från timmar till minuter, säger Corinne Vigreux, medgrundare och ansvarig för TomToms konsumentprodukter.

Kameran har en inbyggd motionkamera och GPS-sensorer vilka automatiskt hittar och taggar höjdpunkter enligt hastighet, höjd, G-kraft, acceleration och hjärtfrekvens (för detta krävs tillbehör). Höjdpunkterna kan även taggas manuellt genom ett knapptryck på kameran eller en fjärrkontroll.
Den har ett vidvinkelobjektiv, med 16 MP CCD-sensor och en kraftfull processor. Kameran är vattentät. Med ett extra objektiv är den vattentät ned till 50 meter.

”Batt-stick”/ batteriadaptern kombinerar lång batteritid, microSD-kort och USB 3.0, ansluts direkt till en dator via USB och kan på så sätt laddas och spara ner filmer. Varken  extra sladdar eller adaptrar behövs för att ladda kameran eller spara filmen.

Kameran finns tillgänglig i Sverige i maj.
Rek ca pris: 3 999 SEK.

Ett premiumpaket samt andra tillbehör kommer finnas tillgängligt i juni. Rek ca pris: 4 699 SEK.

Specifikationer:

Videokvalité 1080p30, 1080p60, 720p60, 720p120
Filmkvalité 2.7k30, 4k15
Native time lapse at 4k30, 1080p30 (för att få olika intervaller)
Native slow motion at 1080p x2, 720p x4, WVGA x6
Enkel laddning up till 16MP vid 10/s
Wi-Fi, Bluetooth Smart and USB3.0 koppling
Flera tillbehör
Smartphone app för iOS vid lansering. Android versioner av appen kommer inom kort.

Mer information

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in