Nyheter > Navigeringsklocka för vandringsäventyr

Navigeringsklocka för vandringsäventyr

Suunto lanserar en ny, lättnavigerad friluftsklocka med GPS.

Klockan är utrustad med mottagare för satellitnavigeringssystemen GPS och GLONASS. Stödet för GLONASS aktiveras senare via en programvaruuppdatering. Under en vandring går det att ta del av statistik som höjd och avstånd, det går att spara intressepunkter längs med vägen. Via det automatiska spåret går det att följa stegen bakåt vid behov. Med uppdaterade topografiska kartor i Suunto Movescount går det också att planera rutter.

Klockan kan mäta höjd, vertikal hastighet och total stigning. Den är också utrustad med aktivitetsspårning och räknar steg och kalorier. Bakgrundsbelysningen i klockan kan aktiveras och användas som en ficklampa.

Tillsammans med appen Suunto Movescount App för iOS och Android – kan man hålla sig uppdaterad med inkommande samtal, SMS och push-meddelanden.

Finns i färgerna svart, grå, vit och bärnstensfärgad. Alla Suunto Traverse-klockor har utformats, testats och tillverkats för hand i Finland.

Finns tillgänglig i outdoor-butiker i oktober.

Rek ca pris: 3800 SEK

Mer information

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2015-10-05 09:28   tobiasdr
Frågan är, lider klockan, likt föregångaren Ambit, av skojeriet att man måste använda en onlinetjänst för att hantera den från datorn? Låter så.

Isf rimmar det rätt dåligt med många friluftsmänniskors behov.
 
2015-10-05 14:53   UAO
En annan fråga är hur ofta den behöver laddas ? Deras golfklocka måste laddas efter en spelad runda mer eller mindre. Får väl se när den kommer ut.
 
2015-10-07 08:55   royo
Har kollat lite på Suuntos klockor för fjälläventyr men det är lite trist att de bara stödjer RT90 och inte SWEREF99tm. Mailade deras kundsuppport om detta men de visste inte när de skulle börja stödja SWEREF99tm.
 
Svar 2015-10-09 23:21   Anders Petrén
Den frågan ställde jag till Suunto för ett par år sedan, de kunde inte svara då heller. Förändringsarbetet går inte så fort där.
Är ingen vän av Garmin egentligen, de är bra på att ta betalt, men just nu är Garmin Fenix3 överlägsen allt annat, den är helt enkelt fantastisk.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar