Nyheter > Mackar hjälper till att sprida inspiration

Mackar hjälper till att sprida inspiration

Med hemestrandet som förväntas i sommar så har Circle K och Preem satsat på olika sätt för att ge inspiration till att komma ut eller hitta vackra omvägar på väg till semestermålet.

Coronapandemin väntas skapa en rusning till naturen i sommar. Preem erbjuder därför alla sina kunder en inspirationsguide till friluftsliv för sommaren 2020 – speciellt framtagen av Friluftsfrämjandet.

Från v.28 finns friluftsguiden ”Friluftsliv – inspiration, sommaren 2020” på Preems alla bemannade stationer och för nedladdning via Preems digitala kanaler.
Ladda ner friluftsguiden här.

Circle K har samlat svenskarnas bästa semestertips och omvägar på hemsidan "Sveriges vackraste omvägar". Där har de samlat in tips på platser väl värda en avstickare från sommarens bilresor. Vem som helst kan också tipsa om sina bästa smultronställen, fantastiska platser som är värda en omväg. Bland de tips som hittills kommit in finns allt från avskilda badplatser och vandringsleder, till barnvänliga platser med aktiviteter för sällskapets yngre medresenärer.

Här hittar du platserna och kan tipsa själv.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar