Artiklar > Kom ihåg fototävlingen! - Ta en "fjällfie"

Kom ihåg fototävlingen! - Ta en "fjällfie"

Vi har noterat att man i Norge börjat använda taggen #fjellfie på Instagram för en selfie i fjällmiljö, och det har även börjat dyka upp en del svenska bidrag - då med taggen #fjällfie.

Kul idé tycker vi på Utsidan och vill uppmuntra detta med en egen "fjällfietävling" under sommaren. Så visa nu oss och andra hur härligt du mår i naturen i sommar - ta en fjällfie och dela! Eftersom vi gillar all slags natur så går det bra att delta med andra friluftsrelaterade bakgrunder än fjäll förstås! 

Så här gör du:
När du tagit en selfie (dvs ett självporträtt, med eller utan kompisar) och lägger den på Instagram. Tagga den då med #utsidan, och gärna även #fjällfie. Då är du automatiskt med i tävlingen.

Det viktiga är allstå att den är taggad #utsidan, så vi kan snappa upp dem via den taggen. OBS du kan inte ha ett privat konto på Instagram, då ser vi den inte.

Använder du inte Instagram så får du vara med ändå - ladda då istället upp bilderna på Utsidans tävlingssida.

Tävlingsperiod och vinster:
Tävlingen är öppen för bidrag till sista augusti. Du kan delta med hur många bilder du vill. Vi på Utsidan utser sedan de tre bidrag vi gillade mest av alla, och ni som plåtat får välja varsin bok från Vildmarksbibliotekets fjällvandringssortiment. Vi premierar både roliga, unika och vackra bilder - gärna i kombination!

Vinner du med en Instagrambild kommer vi skriva en kommentar på bilden för att komma i kontakt med dig - så håll utkik i slutet av augusti!

Tävlingssponsor:

Nu finns även Utsidan på Instagram - följ oss så kanske det dyker upp fler fjällfies i sommar! Vi "ses" i sommar!

Min första och enda selfie från Jostedalsbreen sommaren 2014.(Ulrika)


Om omslagsbilden:

Det här självporträttet togs av Melissa Brandts och hennes man Jackson under ett besök i Banff National Park i Kanada, och har blivit ett viralt fenomen på Internet. Vad ekorren som stal föreställningen heter är dock okänt.

Vem vet, kanske din fjällfie blir lika viral?

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Så här gör du

När du tagit en selfie och lägger den på Instagram, tagga den då med #utsidan, och gärna även #fjällfie.

Då är du automatiskt med i tävlingen.

Använder du inte Instagram kan du istället ladda upp på Utsidans tävlingssida.

Instagram #utsidan

Se fler #utsidan-bilder

Instagram #fjällfie

Se fler #fjällfie-bilder

Fler artiklar i samma kategorier