Nyheter > Frystorkade rätter

Frystorkade rätter

Tysk-polska Lyofood skapade sina första frystorkade rätter redan 1998 och har sedan dess vunnit många priser för sina innovativa produkter. De är väletablerade i de stora europeiska länderna men är mindre kända i Norden. 

Det är ett litet etablerat familjeägt företag från Polen med egna odlingar, som till stor del är ekologiska, vilket gör att de kan ha full kontroll från odling till färdig påse. Rätterna tillagas först och frystorkas sen. Deras frystorkade rätter har vunnit priser flera gånger på den stora Outdoormässan i Friedrichshafen i Tyskland.

Förutom frystorkad mat har de även frystorkade fruktmixer och pulver till smoothies.

Under Sverigedagarna på Djurgården 25 - 28 maj finns det chans att provsmaka produkterna. Det finns också möjlighet att prova på paddling, SUP, slackline med mera.

Information om mässan och program

Mer information om Lyofood.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar