Artiklar > Att skapa ett outdoor-märke - Del 11

Att skapa ett outdoor-märke - Del 11

Av: Norra

Bygga Kickstarter-kampanjen

Som några av er kanske sett så ligger redan våran kampanj uppe på Kickstarter (fram till 16/11-2018), men vi tänkte att det kunde vara kul att vissa lite bilder ifrån när vi byggde kampanjen.  

Att ha bra bilder och tydlig information kommer vara väldigt viktigt då vi endast kommer att sälja online och vi har försökt hitta ett manér som visar byxan på ett enkelt och tydligt sätt.

Mycket kärlek till fotograf Johan på G40studio som vi delar lokal med. Han ligger bakom många av bilderna och tillsammans med honom tog vi fram en ljussättning som vi enkelt kan återanvända till framtida produkter. 

På Kickstarter är en av de viktigaste komponenterna en film som ligger överst på kampanjsidan. Den filmen var väldigt rolig att göra men extremt utmanade. Även om det i dag finns mycket lättillgänglig teknik som inte behöver kosta allt för mycket så är det ju innehållet som är viktigast. Att försöka koordinera bilder, ljud och samtidigt få fram ett budskap har varit riktigt utmanande. Trots att detta var riktigt svårt har det också varit otroligt roligt!

Nedan är en mycket kort förhandsvisning av videon. Kolla på kickstarter-sidan för att se hela videon:

Allt är filmat i Nynäshamn och vi har gjort vårt bästa för att förmedla hur byxan är byggd och hur den fungerar.  

Vi filmade allt på en Canon 80D och hade hjälp av en “gimbal” som stabiliserade bilden från våra skakiga händer. All redigering gjordes i Adobe Premiere och vi hittade och köpte musiken från premiumbeats.com. Det här är inte den sista videon vi gör, så om du vet och kan rekommendera andra bra källor för att få lämplig musik så tipsa oss gärna i kommentarsfältet nedan.

Kickstarter-kampanjen är igång tom den 16/11-2018, så läser du detta innan dess kan du kolla in resultatet av vårt arbete här: www.kickstarter.com/projects/612696004/norra-the-ljung-outdoor-pants/

För mer info och blogg på engelska kolla in www.norraoutdoor.com

För mer bilder och inspiration följ gärna Norra på facebook: www.facebook.com/norraoutdoor och instagram: @norraoutdoor

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2018-11-12 16:36   Calexico
vad väger brallorna? är de myggtäta?
 
Svar 2018-11-13 09:00   Norra
Hej!
Herr eu 48(M) väger ca 640g och dam Eu 38(S) ca 550g.
Tyget tätslaget och kraftigt vilket borde motstå de flesta myggor.

Mvh
Jacob
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!