Bloggar > Wanchais blogg > Min första kajak

Wanchais blogg

Landskapsfotografi

Min första kajak

Min första kajak

Jag hade aldrig paddlat kajak förut men bestämde mig för att gå en prova-på-kurs. Jag tyckte ärligt talat att det var lite läskigt i början (balansen) men ganska snabbt kände jag mig lite tryggare. Direkt efter kursen kom en kajakbutik och demonstrerade uppblåsbara kajaker. Dessa var mycket stabilare än kajken jag hade under kursen. Jag har inte så mycket lagringsutrymme eftersom jag bor i lägenhet så en uppblåsbar kajak kändes som ett smart alternativ. Dessutom lockades jag av möjligheten att "bygga om" kajaken från singel till tandem.

Jag började skanna marknaden och hittade en en uppblåsbar AdvancedFrame Convertible på Blocket för ungefär halva nypriset. Den var solblekt och ganska smutsig men jag slog till. Det följde med en fotpump och ett par trasiga paddlar så jag gick och köpte en ny handpump (med tryckmätare) samt ett par nya paddlar.

Intryck från min premiärtur kommer i nästa blogginlägg.

Inlagt 2020-06-21 15:11 | Läst 2982 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2020-06-21 19:40   mikva
Spännande. Tror att jag såg en liknande kajak på vattnet vid Hornsbergs strand/Kungsholmen idag.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook