Bloggar > Sams-Adventures > Lugnet före stormen

Sams-Adventures

En förlängning av bloggen, Sams-Adventures, en blogg om inspiration och äventyr.

Lugnet före stormen

Två arbetsdagar kvar och två lediga innan det är dags... På måndag vid den här tiden befinner jag mig på Kastrup för att bege mig till Nepal, och Patle!
 
Allt är klart med papper, vaccinationer och bagen är packad. Allt som är kvar nu är väntan på att få lämna.
Avsked av kollegor och vänner man inte hinner se innan man lyfter tillsammans med förberedelser inför tiden efter att jag kommer hem igen avlöser varandra.
 
Plan A, Ab och B planeras för att likt en färdigpackad ryggsäck tas upp när jag åter kommer tillbaka från Nepal och minska tiden av ovisshet och lösdrivning innan nästa projekt drar igång.
 
Just nu är det mycket som är oklart om tiden efter Nepal. Ska jag skaffa ny bil? Ska jag ta mig upp till Stockholm och Vildmarksmässan samma vecka som jag kommer hem?
 
Ska jag tacka ja till det eventuella jobberbjudande som förhoppningsvis dimper ner i mailen nästa vecka och då revidera packningen till lätta kläder och klick-in skor?
 
Ska jag planera in fjällvistelse på egen hand?
 
Ska jag anta dem guideningsförfrågningar som har kommit in, eller låta dem passera till någon passande kollega?
 
Detta är frågor som kommer att ta upp mesta delen av restiden till Nepal och säkert en del av den lediga tiden nere på plats.
Säkerhetsplaner, geografiska eftersökningar och aktivitetsplanering kommer avlösa meningsuppbyggnad och ordförståelselektionerna.
 
Det är en lugn tid just nu men som snart kommer att utbytas av förvirring, flightnummer, gater, skolbarn, främmande språk, sol, värme och annorlunda kulturer.
...I can´t wait!
 

Inlagt 2016-12-08 19:42 | Läst 6453 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in