Bloggar > RunPerRun > Kompressionstights + långpass = ...

RunPerRun

En blogg om uteliv och träning. Tips, inspiration, tester, recensioner och annat matnyttigt för den som är intresserad av friluftsliv och träning utomhus.

Kompressionstights + långpass = inga skavsår i röven

Lovade i mitt inlägg om kompressionstights att jag skulle återkomma efter ett långpass och rapportera eventuella problem med skavsår i röven. Ni kan läsa inlägget här: KompressionstightsEn bekant upplever problem med ökat skav mellan skinkorna vid långpass om han använder kompressionsbyxor. Det är en av orsakerna till att jag väntat så länge med att prova sådana. Förstår att många av er legat vakna om nätterna och funderat sedan dess. Äntligen kan jag ge lugnande besked. Ni som läst mitt senaste inlägg om nya Stensdalsstugan vet att jag var i Jämtlandsfjällen för några veckor sedan. Sista dagen passade jag på att springa Jämtlandstriangeln innan jag åkte hemåt. Jag genade lite vid Sylarna då jag har en bit att köra för att komma till Gävle, men det blev 43 km finfin löpning. Gav mig iväg klockan 7 och efter 4 timmar och 40 minuters löpning kunde jag glatt konstatera att jag inte hade några skavsår i röven alls. Faktum är att det var riktigt skönt att ha lite kompression även vid långa pass. Så nu kan ni äntligen sova gott igen. Långpass + kompression = utmärkt!

Följ mig gärna på Instagram:@runperrun

Inlagt 2017-09-22 19:29 | Läst 1803 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar