JHenriksson

Bloggar > Johans Uteliv

Johans Uteliv

Dags att fundera på årets utflykter?

Hej igen!

Det var ett tag sedan sist. Har inte blivit så mycket friluftsliv för mig på sistone dessvärre, men i år hoppas jag att det blir ändring på det!

Hittade en nostalgisk lista på bra barnfilmer på nätet som man kan se lagligt istället för på typ Dreamfilm eller swefilmer, så att man ändå är med och drar sitt strå till stacken! Och i listan fanns bland annat Kickis Expressbud var med. Alltså Studio Ghiblis film. Jag har sett den för länge sedan men fattade inte då att den utspelar sig i Stockholm och Visby. Eller alltså att miljöerna är inspirerade från våra svenska städer.

Jag som aldrig har varit på Gotland blev sjukt sugen på att åka dit. Funderar helt enkelt på om det blir en resa dit nu i vår? I så fall kan jag ta färgan från Oskarshamn, bo någon natt i Visby och sen kanske utforska Fårö lite?

Ska finnas superläcker natur där och häftiga stränder med stenformationer och sånt. Det kanske är en go mjukstart?

Sedan är jag sugen på att göra nåt större till sommaren/hösten med. Kanske åka upp till Abisko igen, och om jag får någon med mig, gå Kungsleden. Hade varit häftigt!

Postat 2019-03-13 21:31 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Hej och välkomna till min sida!

Hej allesammans och välkomna till min blogg!

Trots det fyndiga namnet kommer jag inte att skriva om utekvällar, utan givetvis om friluftsliv och annat smått och gott.

Jag har tidigare köpt en del ny utrustning på https://www.stadium.se/ men funderar på att se mig om hos andra aktörer. Någon som nåt tips?

Allt gott!

Postat 2018-08-14 14:30 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

 

Logga in

Tips!