JHenriksson

Bloggar > Johans Uteliv > Dags att fundera på årets ...

Dags att fundera på årets utflykter?

Hej igen!

Det var ett tag sedan sist. Har inte blivit så mycket friluftsliv för mig på sistone dessvärre, men i år hoppas jag att det blir ändring på det!

Hittade en nostalgisk lista på bra barnfilmer på nätet som man kan se lagligt istället för på typ Dreamfilm eller swefilmer, så att man ändå är med och drar sitt strå till stacken! Och i listan fanns bland annat Kickis Expressbud var med. Alltså Studio Ghiblis film. Jag har sett den för länge sedan men fattade inte då att den utspelar sig i Stockholm och Visby. Eller alltså att miljöerna är inspirerade från våra svenska städer.

Jag som aldrig har varit på Gotland blev sjukt sugen på att åka dit. Funderar helt enkelt på om det blir en resa dit nu i vår? I så fall kan jag ta färgan från Oskarshamn, bo någon natt i Visby och sen kanske utforska Fårö lite?

Ska finnas superläcker natur där och häftiga stränder med stenformationer och sånt. Det kanske är en go mjukstart?

Sedan är jag sugen på att göra nåt större till sommaren/hösten med. Kanske åka upp till Abisko igen, och om jag får någon med mig, gå Kungsleden. Hade varit häftigt!

Inlagt 2019-03-13 21:31 | Läst 2227 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2019-03-14 11:35   Sejrla
Gotland är helhärligt! Brukar säga ”varför åka till stranden vid medelhavet när vi har Gotland” 😊.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in