Bloggar > Charlieponkens Eskapader > Första natten ...

Charlieponkens Eskapader

Jag bor annorstädes men jobbar en del i stockholmstraken. Då föredrar jag att övernatta ute i det fria.

Första natten utomhus 2019

2019 års första utenatt blev i början av veckan i vindskyddet vid Fjäturens sydöstra spets. Väldigt förvånad blev jag när jag senare fick sällskap av en annan person som också tänkt sova där. En måndagskväll i januari, vad är oddsen? Mkt trevligt sällskap var det dock. Inte så kallt för årstiden, bara -3.6 som kallast under natten. En bra övernattningsplats väldigt nära civilisationen. Hade det inte varit för ljuden från motorvägen kunde man trott att man var någon helt annanstans mkt mer avlägset staden än det faktiskt är.

Det var såklart mörkt både när jag kom till vindskyddet och när jag gick därifrån. Nedan är en bild från en morgon i oktober då jag just skulle lämna vindskyddet efter att ha övernattat däri.Också nedan ytterligare ett par gamla bilder från runstenen som finns i skogen ett par hundra meter åt sydväst (ungefär):

Inlagt 2019-01-19 12:05 | Läst 1398 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in