Bloggar > Charlieponkens Eskapader > Med ny utrustning ...

Charlieponkens Eskapader

Jag bor annorstädes men jobbar en del i stockholmstraken. Då föredrar jag att övernatta ute i det fria.

Med ny utrustning i Södra törnskogens naturreservat

Hej alla!

I tisdags efter jobbet åkte jag till Vaxmora där jag parkerade min bil, sedan promenerade jag norrut, in i Södra Törnskogens naturreservat.

Med mig för en första användning hade jag min dd underblanket som jag inte hade hunnit få levererad förra veckan. Jag hade också med mig en ny sovsäck. Den köpte jag på vägen hem från Kista i förra veckan på Friluftsboden utanför Södertälje. En marmot hyrdogen blev det. Väsentlig mindre och lättare än syntetsäcken jag använt tidigare. Ska försöka få med en bild på båda i något senare inlägg.

Jag gick en kortare sträcka in i naturreservatet innan jag letade upp ett par träd och hängde upp hängmattan.

I helgen hade jag tagit mig tid att kapa bort de onödigt metalldelarna på spännbanden som jag använder som trädkramare:

Mitt "camp" på morgonen:

Som synes kom det lite snö under natten.

Jag vaknade flera gånger av att underfilten hade halkat åt sidan och det blivit kallt mot ryggen. Det krävs kanske några nätters testande innan jag kommer på hur jag bäst ska fästa den vid hängmattan.

Inlagt 2019-03-14 11:19 | Läst 2337 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar