Bloggar > Charlieponkens Eskapader > Övernattning i ...

Charlieponkens Eskapader

Jag bor annorstädes men jobbar en del i stockholmstraken. Då föredrar jag att övernatta ute i det fria.

Övernattning i Ekbacken, Rösjöskogens Naturreservat i hängmatta

I tisdags förra veckan åkte jag mot Rösjöskogens naturreservat. Jag ställde bilen på parkeringen vid koloniträdgårdarna vid Södersättra och promenerade mot Ekbacken i naturreservatets norra del mot Fjäturen. Ni som läst tidigare blogginlägg minns kanske att jag ställt bilen där förut och sovit på flera olika ställen i närheten. Det här var dock allra första gången jag satta mina fötter i denna del av naturreservatet. Lite info om stället finns här:

https://naturkartan.se/sv/sollentuna/ekbacken

Det är i beteshagen så kanske inte så tillgängligt för övernattning alla tider om året.

Trevlig plats med fin utsikt över Fjäturen:

Jag tog nog ingen bild medan tarpen satt uppe, men här kan man se hängmattan iaf:

Inlagt 2019-03-05 11:41 | Läst 2201 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!