Bloggar > En etapp i taget > Välkommen till min ...

En etapp i taget

Följ mig på min vandring längst Sörmlandsleden

Välkommen till min vandring!

Hej allihopa, jag heter Anton och är en storstadskille som gillar naturen.

Här på bloggen har jag tänkt att dela med mig av min vandring längst Sörmlandsleden. Jag och min vän Rickard bestämde oss i slutet på 2020 att vi skulle försöka se naturen mer. Det hade tyvärr blivit för mycket hemmasittande på grund av corona så vi kom överens om att det var dags att röra på påkarna.  

Eftersom vi båda gillar promenader tyckte vi att det vore trevligt att välja en fin vandringsled. Valet föll tillslut på Sörmlandsleden och vi satte upp målet att gå en etapp i månaden tills hela leden är avklarad. Eftersom det är 62 etapper utan att räkna med alla olika avstickare kommer det ta cirka 5 år att klara av.

Den här bloggen är därför tänkt som en kul dagbok där jag kan samla mina minnen från varje etapp och dela dessa med er. 

Etapp 1 och 2 vandrades i januari, etapp 3 i februari och etapp 4 i mars. Etapp 5 är planerad till slutet av April så innan dess hade jag tänkt att lägga upp några inlägg här på bloggen om våra avklarade etapper. 

Jag hoppas ni vill följa med på min resa och att jag kanske kan inspirera några av er att också ta er ut i naturen. 

Vi hörs snart igen!

Inlagt 2021-04-01 21:11 | Läst 807 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in