Lundhags GERO 35 WPRyggsäck för tuffare äventyr passar GERO 35 WP. Vi har designat den för att passa till långfärsskridskor. Med vattentätt material, rullöppning som håller bättre än blixtlås och god ventilation på ryggen blir GERO snabbt en favorit. Höftbältet är avtagbart, stor expanderbar ficka på framsidan med plats för t.ex. en hjälm. Snygga reflex detaljer, fickor i sidorna, säkerhetsficka samt kompatibel med Secura säkerhetssystem som finns att köpa i butiken.

Vikt: 1100 g

Egenskaper:
Volym 35 L
Dagsryggsäck med rolltop, med helt vattentät förslutning
Avtagbart höftbälte
Rymlig frontficka för hjälm mm, säkerhetsficka samt fickor vid sidorna och framsida med blixlås.
Mesh mot rygg för god ventilation
Reflex detaljer
Klar att använda med Secura Safety System
Sid kompressionsremmar
Material: 210D Polyamide med TPU, tåligt material som står emot vatten


Tillverkare: Lundhags
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Vattentät och fungerar klockren som en flytväst... for REAL! Bekväm att bära - 8kg Snygg, tog en röd =) Bang for the buck, 1100:-!

Minus:Kommer inte riktigt åt livlinan när man böjer armen bakåt, men det kan bero på att väskan sitter lågt, men vid plurr åker väskan upp ordentligt och då får man "antagligen" tag i livlinan. Ej provat.

Kommentar: Behövde en långfärdskridskoväska som inte är alltför stor men framförallt vattentätt. Kollade på en drös och chansade på denna. Tror säkert den fyller andra områden än skridskoåkning. Har tidigare använt mina vandrarväskor Osprey manta 28 och atmos 38. Fungerar jättebra, men är bökigare att packa och suget åt sig vatten vid plurr.

Har åkt med den 2 ggr på 40 och 20 km turer, varav plurrat 1 gång.

Flyter jättebra när man har plurrat och allt är snustorrt, så länge väskan inte hamnar 1 meter under vatten i flera minuter antar jag (så är det med alla typer av väskor med vik flärp). Väskan höll sig ovanför ytan hela tiden, bra att den är luftfylld (borde stå i instruktionen).

Materialet är toppen eftersom den inte suger åt sig vatten, endast ryggpaddingen och höftbältet blir en smula blöt men inte genomvått. Mina erfarenheter av väskor som gjorda i polyester men har en vattentätväska inuti är att väskan i sig suger åt sig vatten mer eller mindre och sen fryser till när man åker. När baksidan är blöt så får man en massa vatten på ryggen och den rinner ner längst mot häcken. Har vissa gånger behövt att sätta en plastkasse i rumpan (andra väskor). På Gero blir det ytterst lite.

Bärandet är helt ok, jag är 179 och den känns väldigt bra trots 8 kg prylar. Man får packa den strategisk. Lätt att den blir hård på en sida och mjuk på annan. Inte perfekt men väldigt bra för en vattentätväska gjort i gummi. Ryggpartiet har hårda plastpartier med padding som är uppdelat i sektioner, som tillåter att den formas efter ryggen... om den inte packas för hårt.

Kompressionsremmarna sitter på ett lustigt ställe utanför livlinas ficka, spänner man åt remmen så spänns livlinan åt och det vill man ju inte, men det går bra att åka utan att spänna den.

Höftebältets rem som spänner åt vardera baksidan är lite för kort, har flera gånger åkt ur öglan... förstår dock inte funktionen ändå. =/.

1 ficka på utsidan. Hade varit bra med mer fickor, inte vattentäta nödvändigtvis. Lite bökigt att ta fram saker hela tiden genom veckla ur väskan och sen veckla in den igen. Gör man detta ofta kan man bli lat och göra fel.

Liknande produkter: Lundhags exa 40, Fjällräven långfärds, Osprey manta (friluftväska), Osprey Atmos (friluftväska)

Pris: 1100

Plus: Helt enkelt den bästa ryggan för tufft bruk

Minus:-------

Kommentar: När jag började leta efter den ultimata 30-liters säcken så scannade jag bokstavligen av marknaden. Provade ut ca 20 olika säckar, både som jag provade i butik men även som köptes via nätet och provades hemma och på kortare turer. Mina krav var: välbyggd, gärna vattentät, bra bärsystem och inga dragkedjor.

Efter många utprovanden så hittade jag min nya älskling. Lundhags Gero WP. Detta är en mycket bra och kompetent rygga som pallar med allt. Jag har nog aldrig kört med en rygga så hård som med denna. Jag har simmat med den, klättrat, vandrat, cyklat och gud vet allt. Vill man ha en rygga som står pall för alla tänkbara äventyr så ta en närmare titt på denna.

Liknande produkter: Har provat det mesta i kategorin 30-liters

Pris: 1600